کنفرانس علمی" فرآورده های گیاهی موثر بر سلامت پوست و مو " به همت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در تاریخ بیستم آذرماه برگزار گردید.
کنفرانس علمی"فرآورده های گیاهی و فیتوتراپی بیماریهای اعصاب" به همت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در تاریخ چهارم آذرماه برگزار گردید.
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه تهران در زمینههای علمی، پژوهشی، فناوری و اجرایی تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.
کنفرانس علمی"فیتوتراپی بیماریهای قلبی عروقی و فارماکولوژی قلبی عروقی روغن زیتون " در تاریخ ششم آذرماه توسط پژوهشکده گیاهان دارویی برگزار گردید.
نودمین شمارهی فصلنامه گیاهان دارویی توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی منتشر شد.
کنفرانس علمی" کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در بیماریهای متابولیک،" به همت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در تاریخ سی اردیبهشت ماه برگزار گردید.
با توجه به فصلی که در آن قرار داریم اکثر افراد با این مشکل مواجه هستیم که عرق کردن موجب ناراحتی ما می شود.عرق کردن در اصل پاکسازی بدن از راه پوست به حساب می آید که با خاصیت ضدعفونی کنندگی خود سطح پوست بدن را نیز گندزدایی می کند. اما شما می توانید با شناخت داروی گیاهی برای عرق نکردن بدن این روند را اندکی کاهش دهید.
حساسیت فصلی یکی از مشکلاتی است که برخی از افراد در فصل بهار به آن مبتلا می شوند که علل و درمان گوناگونی دارد. تسکین آلرژی های فصلی با تکنیک های امتحان شده و واقعی. بهار به معنای غنچه های گل و درخت های شکوفه داده است و اگر شما یکی از میلیونها نفری هستید که آلرژی های فصلی دارند، به معنی عطسه، گرفتگی، آبریزش بینی و دیگر نشانه های آزار دهنده است.
فصل بهار پر از نوبرانه است، از جمله نوبرانههای فصل بهار کنگر است که دارای خواص منحصر به فردی است که به دلیل دارا بودن فیبر، آنتیاکسیدان و مواد مغذی فراوان، نقشی مؤثر در ارتقای سلامت بدن ایفا میکند. وجود این ترکیبات مفید در کنگر، آن را به گزینهای ایدهآل برای مصارف دارویی و خوراکی تبدیل کرده است.
اکثر روزه داران عزیز درافطار خود از این سبزی استفاده می کنند چه خوب است که از خواص درمانی این سبزی خوشمزه هم آگاه باشید .
دمنوشهای گیاهی میتواند بسیار برای روزهداران مفید باشد، هنگام افطار به جای اینکه یک لیوان آب خنک بنوشید، آن را با یک فنجان دمنوش جایگزین کنید.
سوءهاضمه به مجموعه مشکلات مختلف گوارشی از جمله احساس پری شکم، نفخ، درد در قسمت فوقانی شکم، سوزش سر دل، بازگشت اسید معده یا ترش کردن گفته میشود که علل اصلی آن میتواند تغییر عادات غذایی، پرخوری، مصرف مصرف غذاهای چرب، سرخ کردنی و ادویه دار باشد.
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پژوهشکده گیاهان دارویی است.
حق نشر © ۱۴۰۱