نخود حاوی فیتوکمیکال هایی به نام ساپونین است که خواص آنتی اکسیدانی دارد.
یک پژوهش دانشگاهی نشان داد:آسیبهای ناشی از انواع و اقسام مواد شیمیایی در دسترس بشر، امری است که بایستی بهدقت مورد توجه قرار گیرد. پژوهشگران در همین راستا، آسیبهای کبدی ناشی از یک ماده شیمیایی مهم را ارزیابی و استفاده از روغن جوانه گندم را برای دفاع در برابر آن توصیه کردهاند.
یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره بیماری سیروز کبدی، گفت: مهمترین علت سیروز کبدی در اروپا مصرف بیش از حد و طولانی مدت الکل بوده، البته در ایران و منطقه خاورمیانه بیشترین علت این بیماری ابتلا به هپاتیت مزمن "بی" است.
رازیانه یکی از معروفترین و اصلی ترین گیاهان دارویی در طب سنتی و اسلامی محسوب می شود. گیاه رازیانه، که خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد، در زمینه درمان بیماری های زنان تاثیرات فوق العاده ای دارد.
دریافت قابل توجهی از نیترات معدنی که به طور طبیعی در بسیاری از سبزیجات وجود دارد میتواند انباشت چربی در کبد را کاهش دهد.
یافتههای پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان حاکی از این است که محصولات گیاهی در کشورهای در حال توسعه از مقبولیت قابل توجهی برخوردارند و علت این امر قیمت و عوارض کمتر گیاهان دارویی نسبت به داروهای دیگر است.
كبد چرب غير الكلي با چاقي، ديابت، ديسليپيدميا و سندروم متابوليك در ارتباط است كه با تجمع چربي از جمله TG در سلول هاي كبدي ايجاد مي شود و با پيشرفت بيماري سبب سيروز و كارسينوماي كبدي مي شود.
گل قاصد یا قاصدک با نام علمی Taraxacum و نام انگلیسی Dandelionگیاهی از تیره آفتابگردان (کاسنی) Astraceae میباشد. گونه های متعددی از این گیاه در سراسر جهان رویش دارد و بیش از 60 گونه از آن در ایران گزارش شده است.
گیاه جینکو یا ژینکو با نام علمی Ginkgo biloba و نام انگلیسی maidinhair tree گیاهی بازدانه و متعلق به تیره Ginkgoaceae میباشد.
گانودرما يك نوع قارچ است كه ظاهر سخت و چوب مانندي دارد و طعم آن تلخ است. از بدنه هوايي اين قارچ به عنوان دارو استفاده مي شود.
دارچین، پوست خشک شده ساقه گیاه Cinnamomum zeylanicum Blume از خانواده برگ بو (Lauraceae) است و حداقل دارای2/1درصد (حجمی/وزنی) اسانس می باشد.
باقلای مردابی، لاله مردابی یا ثعله باقلا گیاهی است آبزی با نام علمی Nelumbium و نام انگلیسی Nelumbo که متعلق به تیره تیره نیلوفر آبی Nymphacea میباشد
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پژوهشکده گیاهان دارویی است.
حق نشر © ۱۳۹۵