پروتئين گياهي از ديابت نوع 2 پيشگيري مي كند
حدود 10 درصد جمعيت ايران مبتلا به ديابت هستند كه 95-90 درصد آن را ديابت نوع دو تشكيل مي دهد
حدود 10 درصد جمعيت ايران مبتلا به ديابت هستند كه 95-90 درصد آن را ديابت نوع 2 تشكيل مي دهد. درمان ديابت شامل افزايش فعاليت بدني، رژيم غذايي سالم و درمان با داروهاي كاهنده قند خون است.
رژيم غذايي سالم آن است كه شامل تمام گروه هاي غذايي يعني نصف، سبزيجات فاقد نشاسته، يك چهارم، غلات، حبوبات و ساير غذاهاي داراي نشاسته مانند سيب زميني و يك چهارم باقيمانده، گوشت و ساير مواد پروتئيني باشد.
منشاء پروتئين غذا در ايجاد ديابت نوع 2 تاثير دارد. توصيه مي شود كه از گوشت چرب و فراوري شده پرهيز و به جاي آن از گوشت فاقد چربي مانند مرغ پوست كنده استفاده شود. مصرف مقادير زياد پروتئين حيواني شامل انواع گوشت ها بخصوص گوشت قرمز فراوري شده احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 را افزايش مي دهد.
جايگزيني پروتئين هاي حيواني با گياهي مانند غلات، حبوبات، سويا و سيب زميني و تخم مرغ تا 35% از ديابت نوع 2 پيشگيري مي كند. پروتئين لبنيات و ماهي خطر ديابت نوع 2 را افزايش نمي دهد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |