مصرف زرد آلو مفید برای روزه داران
یکی از راه های کاهش تشنگی برای روزه داران استفاده از میوه های مناسب می باشد . زردآلو یکی از میوه های شیرین و محبوبی است که سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به طراوت و درخشندگی پوست تان در ماه رمضان کمک می کند.
یکی از راه های کاهش تشنگی برای روزه داران استفاده از میوه های مناسب می باشد . زردآلو یکی از میوه های شیرین و محبوبی است که سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به طراوت و درخشندگی پوست تان در ماه رمضان کمک می کند.
علاوه بر این، زردآلو ملینی قوی است که یبوست را از بین می برد.و کم خونی را هم درمان می کند و احساس ضعف و بی حالی در ماه رمضان را کاهش می دهد.
وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.زردآلو، باعث رفع تشنگی و عطش می شود.
زردآلو حاوی ساکاریدهای اسیدهای آلی و عناصر معدنی چون آهن، بور، کلسیم و ویتامین هایی نظیر ویتامین A ، B و C و پلی فنل ها می باشد.
مواد مغذي موجود در زردآلو، از چشم ها و قلب محافظت میکند و از فیبر موجود در آن علیه بیماريها استفاده می شود. زردآلو، منبع غنی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین Aاست.
زردآلو حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان آن متعلق به فلاونوئید پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتو گزانتین ها می باشد؛ مجموعه ی این ها موجب حفاظت بیشتر سلول ها در برابر رادیکال های آزاد اکسیژن که دلیل پیری، سرطان ها و بیماری های مختلف می باشند، می شود.
منابع:
.Garciaviguera C, Bridle P, Ferreres F and Tomasbarberan FA, 1994. Influence of variety, maturity and processing on phenolic compounds of apricot juices and jams. Z. Lebensm Unters Forsch, 199: 433-436.
Vinson JA, Xuehui S, Ligia Z and Bose P, 2001. Phenol antioxidant quantity and quality in foods: fruits. Journal of Agriculture and Food Chemistry, 49: 5315–5321.
Jannatizadeh A, Naderi Boldaji M, Fatahi R, Ghasemi M and Tabatabaeefar A, 2008. Some postharvest physical properties of Iranian apricot (Prunus armeniaca L.) fruit. International Agrophysics 22, 125-131.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |