آووکادو و دیابت نوع دو
یک مشخصه دیابت نوع 2 مقاومت به انسولین است.
مقاومت به انسولین باعث می شود که بدن نتواند گلوکز (قند) را بسوزاند، در نتیجه، غلظت قند خون بالا می رود. مقاومت به انسولین معمولا" به علت چاقی به وجود می آید. یک مطالعه نشان داده که ماده ای به نام avocatin B که فقط در میوه avocado وجود دارد در موش سوری (mice) چاق، باعث کاهش مقاومت به انسولین و بهبود متابولیسم و مصرف گلوکز در سلول های بدن می شود و به همین دلیل ممکن است اثر کاهنده قند خون در بیماری دیابت نوع دو داشته باشد.
ماده مذکور با دوزهای روزانه mg/kg 50 و mg/kg 200 از راه خوراکی به مدت 60 روز در انسان فاقد عوارض نامطلوب بوده است. بنابراین، ماده مذکور و avocado ممکن است در بیماران دیابتی نوع 2 اثر ضددیابتی داشته باشند.
منابع:
Mol Nutr Food Res. 2019 Oct 14:e1900688. doi: 10.1002/mnfr.201900688. [Epub ahead of print]
Avocatin B Protects Against Lipotoxicity and Improves Insulin Sensitivity in Diet-Induced Obesity.
Ahmed N, Tcheng M, Roma A, Buraczynski M, Jayanth P, Rea K, Akhtar TA, Spagnuolo PA.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |