سرکه سیب و نقش آن در پیشگیری از سرطان
سرکه سیب از دیرباز مورد توجه اطبای سنتی و مردم عادی بوده و همواره از جایگاه ویژه ای بین خانواده های ایرانی برخوردار است.
سرکه سیب از دیرباز مورد توجه اطبای سنتی و مردم عادی بوده و همواره از جایگاه ویژه ای بین خانواده های ایرانی برخوردار است. سرکه ی سیب که در اثر تخمیر طولانی مدتع پیش می آید، میتواند عوامل بیماری زا از جمله باکتریها را از بین ببرد سرکه سیب مصارف بسیاری دارد مانند: پاکسازی و ضدعفونی کردن درمان قارچهای ناخن از بین بردن شپش از بین بردن زگیل و عفونتهای گوش کنترل دیابت کاهش وزن سم زدایی روده و کلیه ها کمک به بهبود عملکرد گوارش و ...
برخی تحقیقات نشان می دهند که اسید استیک (( ترکیب اصلی موجود در سرکه سیب)) به از بین بردن سلولهای تومور کمک می کند. مطالعات متعدد نشان داده است که سرکه سیب میتواند موجب کاهش سلولهای سرطانی و از بین بردن تومورهای کوچک شود. این تحقیقات روی سلولهای کشت شده در محیط آزمایشگاه یا موشها در چین انجام شده است و نشان میدهند که هضم سرکه با کاهش سرطان مری ارتباط مستقیم دارد. از سوی دیگر تحقیقات انجام شده در یوگوسلاوی نشان داده است که هضم سرکه خطر ابتلا به سرطان مثانه را افزایش میدهد.
نهایتا میتوان گفت که احتمالا سرکه سیب در جلوگیری از سرطان تاثیر دارد، با این حال تایید این موضوع نیازمند انجام تحقیقات و آزمایشات انسانی بیشتر است که در آینده با اخبار موثق تری به حضورتان می رسانیم.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |