مصرف پروتئین گیاهی به جای گوشت قرمز از بیماری قلبی پیشگیری می کند.
در کشورهای سوئیس، آلمان، انگلیس و آمریکا تحقیقات جامعی درباره درمان با روزه داری انجام داده اند و اکنون در بعضی بیمارستانها درمانهای مبتنی بر روزهداری مورد توجه است.
همچنین، مصرف گوشت قرمز در حد مجاز یعنی هفته ای 2 تا 3 بار احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد.
نتایج یک متاآنالیز بر روی 36 کارآزمایی بالینی شامل 1803 فرد شرکت کننده در کارآزمایی ها حاکی از این است که جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین های گیاهی مانند حبوبات، سویا و مغزها (nuts) باعث کاهش کلسترول و تری گلیسرید (چربی های) خون و پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی می شود. به همین علت، توصیه شده که از رژیم های غذایی گیاهی و مدیترانه ای که مقادیر زیادی پروتئین های گیاهی دارند استفاده شود.
منابع:
Circulation. 2019 Apr 9;139(15):1828-1845. doi: 10.1161/CIRCULATIONAHA.118.035225.
Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials of Red Meat Consumption in Comparison With Various Comparison Diets on Cardiovascular Risk Factors.
Guasch-Ferré M, Satija A, Blondin SA, Janiszewski M, Emlen E, O'Connor LE, Campbell WW, Hu FB, Willett WC, Stampfer MJ.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |