تمر هندی، آنتی اکسیدانی قوی
درخت تمر هندی با نام علمی Tamarindus indica درخت تمر هندی با نام علمی Tamarindus indicaکه بومی آفریقاست میوهای ترش دارد که در سراسر دنیا در پخت غذا از آن استفاده می شود.
درخت تمر هندی با نام علمی Tamarindus indicaکه بومی آفریقاست میوهای ترش دارد که در سراسر دنیا در پخت غذا از آن استفاده می شود. تمر هندی رسیده نسبت به خام آن کمی ترشتر است.
به نقل از سایت health mode قرنهاست که از این گیاه به عنوان داروی سنتی استفاده میشود. ساقه های تازه و برگهای این درخت برای رفع اختالالت خونی، پوستی و معده استفاده میشود. تمرهندی غنی از اسید تارتاریک است که آنتی اکسیدانی قوی به حساب می آید. منبع عالی موادی مانند پتاسیم، مس، کلسیم، آهن، سلنیم،روی و منیزیم است. از ضماد تهیه شده از پوست آن برای رفع ورم مفصل ناشی از پیچ خوردگی استفاده میشود. پتاسیم آن به طور موثر فشار خون را تنظیم می کند، در حالی که آهن میزان گلبولهای قرمز را بالا نگه میدارد وتصفیه کننده خون است.
دمنوش تهیه شده از برگهای آن تب مالاریا را پایین میآورد. آب گل آن برای درمان بواسیر مفید است. میوه تمرهندی، نفخ، سوءهاضمه و تهوع را برطرف میکند. غرغره کردن با آب تمرهندی گلودرد را برطرف می کند و مانع از گرمازدگی میشود.
پلی ساکارید آن، با تحریک و تقویت سیستم ایمنی مقاومت بدن را در برابر عفونتها بالا میبرد. مصرف تمرهندی باعث دفع فلوراید اضافه از بدن میشود.
منابع:
مجله سلامت، شماره شنبه14 اردیبهشت1392.23جمادی الثانی1434.شماره18394 Tamarind (Tamarindus indica L.) research - a review, Handbook of herbs and spices, p 512-530.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |