ازگیل میوه ای برای کاهش فشار خون Mespilus germanica
میوه ازگیل بر روي برخی از سیستم هاي فیزیولوژیکی بدن مانند سیستم قلبی- عروقی اثرات سلامت بخش دارد. این اثرات مفید با حضور ترکیبات ضد اکسایشی موجود در میوه مرتبط است. میوه ازگیل منبع غنی از ترکیبات فعال مانند فنلها و اسیدهاي آلی است که با فعالیت ضد اکسایشی بالاي خود سبب کاهش ابتلا به بیماريهاي قلبی و عروقی میشود.
یکی از مواد مغذی که به مقدار زیاد در ازگیل وجود دارد، پتاسیم است که بهعنوان وازودیلاتور (منبسطکنندهی رگها) برای سیستم قلبی عروقی عمل میکند.
پتاسیم با کاهش کشیدگی و فشار روی رگها و عروق خونی میتواند فشار خون را پایین بیاورد و از سلامت قلب محافظت کند. پتاسیم اغلب یک تقویتکنندهی مغز در نظر گرفته میشود، چون جریان خون به مویرگهای مغز را افزایش میدهد که میتواند عملکرد شناختی را بهبود ببخشد.
منابع:
Ayaz, F.A., Demir, O., Torun, H., Kadioglu, Y., Colak, A. (2008). Characterization of polyphenoloxidase (PPO) and total phenolic contents in medlar (Mespilus germanica L.) fruit during ripening and over ripening. Food Chemistry. 106: 291–298
Dincer, B., Colak, A., Aydin, N., Kadioglu, A., Guner, S. (2002). Characterization of polyphenoloxidase from medlar fruits (Mespilus germanica L., Rosaceae). Food Chemistry. 77: 1–7
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |