خواص دارچین
مواد فعال در دارچین به عنوان آنتی اکسیدان، ضد دیابت، ضد سپتیک، بی حس کننده موضعی، ضد التهاب، تسکین دهنده، ضد انعقاد و ضد نفخ شناخته می شوند.
مواد فعال در دارچین به عنوان آنتی اکسیدان، ضد دیابت، ضد سپتیک، بی حس کننده موضعی، ضد التهاب، تسکین دهنده، ضد انعقاد و ضد نفخ شناخته می شوند. دارچین در بدن با آنتی اکسیدانهاي قوي فنول مخلوط شده و باعث می شود رادیکالهاي مضر فعال حذف شوند. همچنین با تحریک گیرنده هاي انسولین و افزایش هورمون کاهنده قند خون باعث تنظیم آن می گردد، در نتیجه بدن نیاز کمتري به تولید انسولین پیدا می کند.
گردآورنده:دکتر فاطمه تاج آبادی
منابع:
- کتاب 17 چاشنی هندی، نویسنده : پارکاش بینز، مترجم : علی شاهمیری، ویبوکیا، 1396.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |