ادویه ها و خواص آن (فلفل قرمز)
ادویه ها از هزاران سال قبل در آشپزي و طب سنتی هندوستان و چین به کار می رفتند. اساسا آنها را "غذاهاي شگفت انگیز" می نامند که علاوه بر خاصیت در مانگري، طعم دهنده هایی عالی نیز هستند، که در شیوه هاي زندگی سالم اهمیت به سزایی دارند.
پنج هزار سال است که پایه طب آئوردیک (طب سنتی هندوستان ( و داروسازي سنتی هندوستان می باشند. همچنین از دیر باز ادویه ها در آشپزی و طب سنتی کشور ما ایران هم از اهمیت بسزایی برخوردار می باشند.
فلفل قرمز : مواد معدنی و ویتامین هاي موجود در فلفل قرمز شامل ویتامین B6 ، C، A ،آهن، ریبوفلاوین، پتاسیم، مس، روي، منگنز، منیزیم و سلنیوم می باشد. همچنین داراي مواد مغذي آلکالویید و کپسایسین است که باعث طعم تند این فلفل می شوند. تحقیقات اولیه روي پستانداران نشان داده است که کپسایسین داراي خواص ضد باکتري، ضد سرطان، ضد التهاب، ضد درد و ضد دیابت می باشد که تاثیر زیادي در جلوگیري و درمان زخم هاي پوستی دارد. در کنار تمام موارد ذکر شده باعث افزایش متابولیسم شده و تاثیر مستقیمی روي اشتها و سوزاندن کالري دارد که باعث کاهش وزن می شود.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |