اثر مصرف ميوه و سبزيجات بر حافظه
حافظه و توانايي تفكر به مرور زمان با افزايش سن تضعيف مي شوند. كاهش حافظه ممكن است نشانه اي از احتمال ابتلاء به آلزايمر در آينده باشد.
حافظه و توانايي تفكر به مرور زمان با افزايش سن تضعيف مي شوند. كاهش حافظه ممكن است نشانه اي از احتمال ابتلاء به آلزايمر در آينده باشد. با وجود اينكه ضعف حافظه با افزايش سن در همه منجر به آلزايمر نمي شود وليكن تعدادي از اينگونه افراد مبتلاء به آلزايمر مي شوند. پژوهشي كه روي 27842 مرد از سن 51 سالگي تا نيمه و آخر دهه 70 عمر آنها طي 26 سال انجام يافته، نشان داده كه خوردن بيشتر ميوه و سبزيجات بخصوص سبزيجات برگدار، سبزيجات نارنجي، انواع توت (berry) و آب پرتغال با جلوگيري از كاهش قدرت حافظه و تفكر با افزايش سن ارتباط دارد. مطالعه مذكور اهميت عوامل تغذيه اي را در حفظ سلامت مغز نشان مي دهد.
گردآورنده: سعيد كيان بخت
منابع:
Neurology. 2018 Nov 21. pii: 10.1212/WNL.0000000000006684. doi: 10.1212/WNL.0000000000006684. [Epub ahead of print]
Long-term intake of vegetables and fruits and subjective cognitive function in US men.
Yuan C, Fondell E, Bhushan A, Ascherio A, Okereke OI, Grodstein F, Willett WC.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |