اثرات ضد ویروس پلی فنول های انار (Punica granatum)
انار با نام علمی Punica granatum یک گیاه بومی ایران و شمال ترکیه می باشد که میتواند در کالیفرنیا٬ آریزونا٬ سراسر خاورمیانه٬ جنوب آسیا و منطقه مدیترانه کشت شود
انار به عنوان یکی از منابع غنی از ترکیبات پلی فنولیک متشکل از تانن های هیدرولیز شده ( به عنوان مثال: punicalin٬ pedunculagin٬ punicalagin٬ استر های گلوکز gallagic and ellagic acid ) و فلاوونوییدها از جمله آنتو سیانین ها ( delphinidin٬ cyaniding و pelargonidin ) که می توان رنگ قرمز میوه را به آنها نسبت داد. بسیاری از پژوهش ها نشان داده اند که انار به عنوان یک منبعی در درمان های طب سنتی در برابر انواع مختلفی از بیماری ها از جمله بیماری های عفونی تنفسی باکتریایی٬ قارچی و انگلی استفاده شده است. اگر چه که در گزارشات قبلی اثرات ضد ویروس پلی فنول های انار بر HIV-1 نشان داده شده مطالعاتی که اثرات ضد آنفلوانزای این گیاه را نشان می دهد نیز وجود دارد.
گردآورنده:دکتر امیرحسین عبدالغفاری
منابع:
Roodabeh Bahramsoltani, Hamid Reza Sodagari, Mohammad Hosein Farzaei, Amir Hossein Abdolghaffari, Maziar Gooshe & Nima Rezaei (2016) The preventive and therapeutic potential of natural polyphenols on influenza, Expert Review of Anti-infective Therapy, 14:1, 57-80.
Doijode SD. Seed storage of horticultural crops. New York (NY): Food Products Press; 2001.
Sheidai M, Kolahizadeh S, Noormohammadi Z, et al. Correlation between geography and cytogenetic diversity in Pomegranate (Punica granatum L.) cultivars in Iran. Acta Bot Bras. 2012;26(4):953–965.
Gil MI, Tomas-Barberan FA, Hess- Pierce B, et al. Antioxidant activity of pomegranate juice and its relationship with phenolic composition and processing. J Agric Food Chem.
2000;48:4581–4589.
Tzulker R, Glazer I, Bar-Ilan I, et al. Antioxidant activity, polyphenol content, and related compounds indifferent fruit juices and homogenates prepared from 29 different pomegranate accessions. J Agric Food Chem. 2007;55:9559–9570.
Reddy MK, Gupta SK, Jacob MR, et al. Antioxidant, anti-malarial and antimicrobial activities of tannin-rich fractions, ellagitannins andphenolic acids from Punica granatum L. Planta Med. 2007;73:461–467.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |