روغن های مصرفی و کلسترول
هر ماده و فرآوردهی حیوانی که مصرف کنیم حاوی کلسترول است، در عوض هیچ یک از فرآوردههای گیاهی اصلاً کلسترول ندارند
هر ماده و فرآوردهی حیوانی که مصرف کنیم حاوی کلسترول است، در عوض هیچ یک از فرآوردههای گیاهی اصلاً کلسترول ندارند. کلسترول بیشتر از آنکه دریافتش از خارج از بدن مهم باشد، سنتزش در بدن اهمیت دارد.
اسیدهای چرب اشباع سنتز کلسترول را افزایش میدهند اما این ترکیبات سنتز هر دو شکل HDL و LDL را افزایش میدهند. اما اسیدهای چرب ترانس HDL را کاهش میدهد و LDL را افزایش میدهد پس اگر نسبت را ملاک قرار دهیم روغن ترانس بدترین حالت ممکن را ایجاد میکند.
روغن زیتون اگر خالص باشد LDL را پایین آورده و HDL را بصورت مختصر بالا میبرد. مصرف استرولهای گیاهی باعث کاهش بازجذب کلسترول سنتز شدهی بدن و کاهش جذب سیستمیک کلسترولی میشود که ما به صورت غذا دریافت میکنیم.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |