خردل سياه و خواص آن
خردل سياه با نام علمي Brassica nigra گياهي علفي يكساله است كه مشابه خردل سفيد به صورت وحشي مي رويد. دانه خردل مقوي معده و اشتهاآور است.
*
قي آور است و در مسموميت جهت برگرداندن و تخليه معده كمك مي كند. از دانه خردل جهت رفع يبوست با منشا ضعف عمل روده در اشخاص فلج و مسن استفاده مي شود. افزايش دهنده ادرار است و در ادم بدن كاربرد دارد. بيشترين كاربرد خردل سياه به صورت استعمال خارجي است. از تهيه خمير آن با آب گرم جهت تسكين درد هاي سياتيك، آرتريت و كمردرد استفاده مي شود. خمير خردل سياه با انحراف جريان خون از اعضاي داخلي بدن كه حالت التهابي دارد به نواحي سطحي از طريق ايجاد قرمزي سبب كاهش درد مي شود. در هنگام سنكوپ به صورت موضعي روي قفسه سينه زده مي شود. پاشويه آن قاعده آور است. به صورت موضعي در ريه سبب كاهش درد التهاب و درمان پنوموني مي شود.
منابع:
- كتاب گياهان دارويي دكتر زرگري
- Copy right webmd
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |