میوه، سبزیجات و افسردگی
آسیب بدن با تغذیه نادرست به اثبات رسیده است، به طوریکه مصرف مقادیر زیاد غذاهای فراوری شده و شیرین خطر ابتلاء به چاقی، بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد.
آسیب بدن با تغذیه نادرست به اثبات رسیده است، به طوریکه مصرف مقادیر زیاد غذاهای فراوری شده و شیرین خطر ابتلاء به چاقی، بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد. علاوه بر این، شواهد متعدد، تاءثیر تغذیه بر سلامت روان (mental health) را نشان می دهد، از جمله اینکه، رژیم غذایی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده افسردگی محسوب می شود. نتایج یک مطالعه اخیر حاکی از این است که کاهش قند، چربی های اشباع و غذاهای فراوری شده و افزایش میوه، سبزیجات، ماهی و گوشت بدون چربی در رژیم غذایی باعث کاهش علایم بیماران مبتلا به افسردگی می شود.
گردآورنده:دكتر سعيد كيانبخت
منابع:
PLoS One. 2019 Oct 9;14(10):e0222768. doi: 10.1371/journal.pone.0222768. eCollection 2019.
A brief diet intervention can reduce symptoms of depression in young adults - A randomised controlled trial.
Francis HM, Stevenson RJ, Chambers JR, Gupta D, Newey B, Lim CK.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |