خواص دارویی سیر سیاه
سیر سیاه (black garlic) از تخمیر سیر (Allium sativum) تازه (خام) به مدت 2 تا 3 ماه در درجه حرارت بالا (60 تا 90 درجه سانتیگراد) و رطوبت بالا (80 تا 90 درصد) تهیه می شود.
سیر سیاه، مزه ترش و شیرین دارد و در مقایسه با سیر تازه، بوی کمتری دارد و علتش هم این است که allicin آن کمتر است. تغییرات فیزیکوشیمیایی ایجاد شده در سیر سیاه باعث می شود که بعضی خواص دارویی آن قویتر از سیر تازه باشد. مطالعات مختلف نشان داده که سیر سیاه اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، ضد سرطان، ضد چاقی، ضد دیابت، ضد حساسیت (anti-allergic)، پیشگیری کننده از بیماری های قلب و کبد دارد.
گردآورنده:دكتر سعيد كيانبخت
منابع:
J Food Drug Anal. 2017 Jan;25(1):62-70. doi: 10.1016/j.jfda.2016.11.003. Epub 2016 Dec 5.
Black garlic: A critical review of its production, bioactivity, and application.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |