لبو را در سبد غذايي خود بگنجانيد.
لبو به دليل داشتن فيبر كه خاصيت كاهش چربي خون دارد و اسيد فوليک بايد در سبد غذايي بيماران قلبي و زنان باردار قرار گيرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی به نقل از ایسنا دکتر کاظم احمدي متخصص تغذيه گفت: هر 100 گرم چغندر قرمز خام حاوي 86 درصد آب، 6/7 گرم قندهاي ساده و پيچيده، 1/0 گرم چربي و 36 کيلو کالري انرژي و مواد مغذي همچون پتاسيم، آهن، کلسيم، اسيد فوليک، ويتامين C و کاروتن است.
وي ادامه داد: به اين ترتيب افراد ميتوانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسيد فوليک مورد نياز بدن را تامين کنند و اين ميزان به ويژه براي سلامت جنين زنان باردار بسيار حائز اهميت است.
دکتر احمدي وجود مقادير زيادي فيبر محلول در چغندر قرمز اشاره کرد و افزود: اين ترکيبات موجب کاهش سطح کلسترول (LDL) خون و کاهش خطر بروز سکتههاي قلبي در بيماران قلبي است.
گفتني است، چغندر قرمز به دليل داشتن مواد مغذي آهن در کنار ويتامين C و اسيد فوليک از بروز کم خوني در افراد به ويژه دختران جوان ممانعت ميکند.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |